Saturday, November 7, 2009

Lorong Belakang Jln Tuanku Abdul Rahman

Meja rehal ni, kalau beli satu Rm45. Sebab anis nak beli untuk surau dalam 10pcs,tuan kedai bagi harga Rm28. Kesian budak-budak nak mengaji tak ada meja. Surau dapat sponser gunalah duit tu untuk sebaik-baiknya.

Bagi wanita inilah syurga dunia. Mak oi! Sesiapa masuk ke lorong ni pasti balik tak dengan tangan kosong. Kain ni cantik-cantik. Rm15 sepasang. Rambang mata... Kakak ni nak borong banyak katanya.

Malam tadi jalan, pagi ni jalan tak penat ke Syahir. Duduk dengan cik am kat rumah tak nak.. Nak ikut jugak. Kan dah sakit kaki tu.

9 comments:

SAM said...

lawanya tudung yg kat patung tu... ok ker fabrik dia? Bagus! teruskan upload gmbr2 yg menarik mcm ni... Cik ni kalau gi KL memang tak berkesempatan ke tempat2 ni semua.

Teman Setia Anis said...

Tudung-tudung kat lorong belakang ni harga dia berpatutan. Dari rm5 ke 70++. Tengok pada jenis kainlah. Memang cantik-cantik.

MSOM said...

Tahniah...blog Anis semakin cantik! Teruskan meneroka dan mendalami alam BLOG!

putri said...

wawawa...akak dah semakin maju mengikut arus kemodenan..baguslah..yang penting,lagu kat blog ni best sebab lagu kat cerita Aqso dan Madina kan2...haha..seronok...have a nice day akak..20hb nanti,adik nak balik umah akak boleh? Rindu pulak dengan anak2 sedara tu..hmm...

Teman Setia Anis said...

Hai C.Som, terima kasih diatas kata semangat yang tak pernah putus-putus dari dulu... Banyak lagi yang nak anis kongsikan lagi. Tapi raya haji ni banyak tempahan baju raya pulak nak menghadap komputer ni pun sekejap-sekejap. Lepas-lepas ni nanti anis kongsikan sesuatu untuk cik. Tunggu....

Teman Setia Anis said...

Putri Cahaya Kling-kling! Nak datang ya? Datanglah rumah akak sentiasa terbuka menerima tetamu. Abang Am ko dah berhijrah hari ni. Belajar berdikari. Ha! lagu ni hari tu bagi Fiqa masuk bertanding kat sekolah. Tapi kalahlah pulak. Penat je akak jadi mentor dia. Irien yang tak buat latihan apa-apa dapat pulak 2hadiah tempat ke 3. Berkumpulan dengan solo. Nyanyi lagu Yuna, alah yang tajuknya oh bulan. Ramai peminat pulak tu...

putri said...

haha..yeke...wah,hebatlah irien....

MSOM said...

Tulis blog ni - yg tak boleh ialah mendedahkan tempat tinggal kita..TAKUT didatangi lelaki KUCING.BIARLAH RAHSIA...dan PALING BAHAYA ialah bercerita tentang keburukan orang. Kedua2nya itu mesti dipastikan tidak berlaku. Aku percaya ANIS memahami sangat hal itu, dan setakat ini blog ANIS diberi markah A+!

Teman Setia Anis said...

Pagi ni aku baru terperasan ada komen dari Uncle MSom. Adress?? OH! of couse aku x akan bagi tau.Lelaki KUCING tu macamana tak fahamlah?